KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Tom Philipp (KDU-ČSL): Usnadníme život rodinám v Praze

Tom Philipp (KDU-ČSL): Usnadníme život rodinám v Praze

Přidáno 6. 9. 2021
Ilustrační foto

Pražští kandidtáti KDU-ČSL na kandidátce SPOLU jsou viditelnou součástí kampaně. Do voleb zbývá ještě měsíc. Přesto za sebou máme již mnoho předvolebních aktivit. Kandidáti KDU-ČSL se aktivně věnují kontaktní kampani. Dále se účastnili promítání letních kin. Příští sobotu 11. září budou chodit ode dvěří ke dvěřím a hovořit s Vámi o všem, co Vás pálí. Dále se budou celé září pohybovat po Praze v rámci konktaktní kampaně. Sledovat naše kandidáty můžete také na sociálních sítích facebook, instagram i twitter.

Na pražské kandidátce SPOLU za lidovce jsou:

Tom Philipp - lékař, přednosta kliniky revmatologie a rehabilitace, zastupitel MČ Praha 12
Jako lékař považuje Tom Philipp za svou prioritu zdravotnictví a sociální oblast. „Chci zkvalitnit jídlo v nemocniních a zajistit pohodlí a bezpočnost pacientů digitalizací zdravotnictví." Prohlašuje Tom Philipp

Hayato Okamura - tlumočník a překladatel
Jakožto človek s mezinárodním zázemím a vzhledem ke svým jazykovým schopnostem bude Hayato Okamura aktivně bránit zakotvení ČR v EU a NATO: „Naše budoucnost je v EU a NATO. Ruskému a čínskému vměšování se musíme aktivně bránit"

Jan Decker - lektro a badatel
Velmi zkušený pražský lidovec Jan Decker se v případě zvolení bude věnovat mimo jiné dopravě: „Dostavíme okruh a zlepšíme vzduch, který v praze dýcháme"

Adéla Chamrádová - projektová manažerka
Adéla Chamrádová se hodlá zaměřit na boj se sexualizovaným násilím a na zlepšení českého školství: "Více peněz do školství, více porozumnění a méně memorování."